Media Alert: FedEx kondigt binnenlandse verzendservice in Nederland aan

FedEx Express kondigde vandaag haar expresservice binnen Nederland aan: FedEx Priority Overnight (FPO). In navolging van de succesvolle lancering in Zwitserland vorig jaar, is deze service met deur-tot-deur aflevering op vaste tijden uitgebreid naar België en zes andere Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Denemarken en Nederland).


De invoering van deze binnenlandse expresdienst in de belangrijkste Europese markten biedt FedEx klanten een complete oplossing. Waardoor ze op één account nummer kunnen verzenden en één koerier zowel de internationale als binnenlandse leveringen ophaalt en aflevert.

De uitgebreide ‘tracking’ systemen van FedEx geven gebruikers eenvoudig toegang tot informatie over de locatie van hun zending of bewijs van aflevering.

Over FedEx Express

FedEx Express is het grootste exprestransportbedrijf ter wereld, met snelle en betrouwbare verzendmogelijkheden naar meer dan 220 landen en gebieden. FedEx Express maakt gebruik van een wereldwijd lucht- en grondnetwerk om spoedzendingen snel, met een gegarandeerde aflevertijd en geld-terug-garantie af te leveren.