FedEx Express sponsort ATP World Tour ook in 2020

De vernieuwde sponsoring introduceert de FedEx ATP Rankings

credits-atp-tour.jpg

FedEx Express, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE: FDX) en het grootste expresvervoerbedrijf ter wereld, kondigt vandaag de verlenging van het sponsorschap van de ATP World Tour aan.

FedEx behoudt promotierechten over de hele wereld, zal ter plaatse aanwezig zijn tijdens toernooien gedurende het hele seizoen. Daarnaast wordt FedEx ook de nieuwe titelsponsor van de ATP Rankings, om het premium karakter van deze sponsoring, die nu 13 toernooien over de hele wereld omvat, te benadrukken.


De ATP World Tour weerspiegelt perfect waar FedEx voor staat: een wereldwijde aanwezigheid, snelheid, opwinding en precisie”, vertelt Wouter Roels, SVP Marketing International, FedEx Express. “Sinds we in 2010 Official Sponsor werden van de ATP World Tour, hebben we vele onvergetelijke momenten beleefd vol passie, doorzettingsvermogen op het veld en mogelijkheden voor spelers om fans te inspireren en een band met hen op te bouwen. Door onze aanwezigheid op de grootste toernooien van de Tour zullen we ons blijven inzetten voor miljoenen fans over de hele wereld, via gewone en digitale media.


Massimo Calvelli, ATP CEO, vertelt: “de vooruitzichten voor het professionele mannentennis zien er veelbelovend uit en we zijn verheugd om de uitbreiding van de samenwerking met FedEx als onderdeel daarvan aan te kondigen. Naast verschillende toernooipartnerschappen, zullen de ATP Rankings zorgen voor een ongeëvenaarde associatie tussen FedEx en een troef die de hele Tour met elkaar verbindt. We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking in de komende vier jaar.


FedEx blijft samenwerken met enkele van ‘s werelds grootste competities en bouwt verder op zijn uitgebreide geschiedenis van sportsponsoring over de hele wereld.