Europe (Dutch)

FedEx engageert zich om ook de komende drie seizoenen de UEFA Europa League te sponsoren

FedEx toont betrokkenheid bij Europees voetbal met hernieuwde sponsordeal

uel-trophy-image-2.jpg

FedEx Express, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE: FDX) en ‘s werelds grootste express transportbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat ze haar sponsoring van de UEFA Europa League voor de seizoenen 2018 – 2021 zal verderzetten.

Tijdens de afgelopen drie seizoenen was FedEx Express al hoofdsponsor van de UEFA Europa League; ook de komende jaren blijft het een Official Sponsor van Europa’s grootste voetbaltoernooi.

Voetbal bewijst telkens opnieuw zijn opmerkelijke vermogen om mensen te verenigen met verschillende achtergronden die sport als raakvlak hebben”, aldus Raj Subramaniam, Executive Vice President en Chief Marketing en Communications Officer, FedEx Corp. “De rol die voetbal speelt in het verbinden van mensen weerspiegelt wat we bij FedEx elke dag doen als een wereldwijde leider in de logistieke sector – namelijk het creëren van fysieke en digitale connecties die nieuwe mogelijkheden bieden voor individuen, ondernemers en grote en kleine bedrijven.

Terwijl FedEx een toonaangevende logistieke onderneming in Europa blijft uitbouwen, versterken we verder ons engagement voor het Europese voetbal en de mogelijkheden die het biedt. Naast onze professionele sponsoring, heeft onze samenwerking met de UEFA Foundation for Children ons ook in staat gesteld om gemeenschapsprogramma’s zoals Field in a Box™ te bouwen, waarbij we jonge spelers een betere toegang tot de sport geven en nieuwe kansen voor lokale gemeenschappen creëren. Ons team is ongelofelijk trots op dit aspect van deze sponsoring”, aldus Bert Nappier, President van FedEx Express Europe en CEO van TNT Express.

We zijn verheugd dat FedEx Express haar sponsoring van de UEFA Europa League voor de commerciële cyclus van 2018-2021 verderzet. We kijken er naar uit om onze sterke relatie met FedEx verder uit te bouwen, onze collectieve doelstelling te realiseren om deze competities verder te laten groeien en deze sponsoring verder te versterken”, zegt Guy-Laurent Epstein, marketingdirecteur van UEFA Events SA.

Over FedEx Express

FedEx Express is ‘s werelds grootste express transportbedrijf dat snel en betrouwbaar levert in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx Express beschikt over een wereldwijd lucht-en-grond netwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden tegen een afgesproken datum en tijdstip, en dit tegen een geld-terug-garantie [1].

[1] Geldt onder toepassing van relevante algemene voorwaarden

Over FedEx Corp.

FedEx Corp. (NYSE: FDX) heeft voor klanten en bedrijven wereldwijd een breed aanbod aan mogelijkheden op het gebied van vervoer, e-commerce en zakelijke dienstverlening. Met jaarlijkse inkomsten van $ 65 miljard biedt het bedrijf geïntegreerde zakelijke oplossingen aan via een netwerk van ondernemingen die samen opereren en die gezamenlijk beheerd worden onder de bekende merknaam FedEx. FedEx wordt voortdurend genoemd in de ranglijsten van meest gewaardeerde en betrouwbare werkgevers ter wereld. FedEx stimuleert de meer dan 425.000 werknemers om gericht te blijven op veiligheid, de hoogste ethische en professionele standaarden en de behoeften van klanten en gemeenschappen. Voor meer informatie over hoe FedEx mensen en mogelijkheden overal ter wereld verbindt, kunt u een kijkje nemen op http://about.fedex.com.